El meu interès pel teatre s'inicia arran d'un treball de batxillerat durant la dècada dels anys setanta.  Llavors tenir quinze anys. Amb un grup d'amics, formen un grup disposat a portar endavant un muntatge musical: Godspell, amb música de Stephen Schwartz i llibret de John-Michael Tebelak. En aquells moments, els muntatges amateurs d'aquest tipus es feien en Play-Back, perquè no hi havia recursos per fer res millor.

             Entre tots assumim les despeses de fer-ho. Les famílies ens ajuden amb el tema de vestuari i attrezzo que poguéssim tenir, i representem la funció en el teatre de l'escola dels Salesians de Mataró, després de tot un estiu assajant a casa dels meus avis, que ens van deixar un espai per a poder-ho fer amb tranquil·litat. 

            El perquè vam triar aquest muntatge ara mateix no ho recordo. Però el que sí que recordo és que era una època en què musicals com aquest, o Jesus Christ Superstar arrasaven a les pantalles dels nostres cinemes, i tot plegat ens va cridar l'atenció. 

            Bàsicament, ho vam fer amb bona voluntat i amb ganes de superació, i amb l'ajuda desinteressada dels voluntaris dels Salesians que van posar tot el que van poder perquè tot funcionés. Després vam fer alguna funció més en el Centre Parroquial d'Argentona. I aquí va acabar la nostra aventura amb Godspell, però sempre me n'he recordat d'aquells moments. 

            No conservo fotografies ni cap gravació d'aquest muntatge. Érem massa joves per pensar a guardar coses per la posteritat. Vivíem el moment. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

L'inici.